Bored of running? Hvorfor ikke prove en, to eller sa mange som du onsker av disse alternativene til a kjore. Alle far hjertet ditt til a pumpe, muskler jobber og den folelsen av prestasjon nar du prover noe nytt. Enten du er i individuell sport eller lagssport, er det noe for alle. Men viktigst er & # 8230; FUN.

Jeg elsker a hore hva du gjor for a holde deg aktiv.

Relaterte innlegg.

Flott innlegg. Jeg er i fitness og jeg vet aldri hva jeg skal blogge om. Nyeste GFC-tilhenger. Elsker at du skal stoppe og folge tilbake en gang.

Se fram til blogginnleggene dine!

Hei! Jeg folger fra tankevekkende torsdag blogghopp. Ser frem til a lese mer. Ville sette pris pa folgersiden. Ha en flott dag!

Jeg vil gjore boksing! Jeg bruker a gjore karate, men jeg synes jeg liker boksing mer. Jeg kjorer vanligvis 4 eller 5 morgen i uken.

Boksing er sa mye moro. Det er utrolig hvor fort hjertefrekvensen oker i lopet av en klasse. God jobb pa a kjore 4-5 ganger i uken, du er en maskin.

Hei, folg mellomomma blogghoppet.

Jeg jager etter 3 sma jenter under den alderen av 6. Jeg renser huset mitt og prover a trene dem for a gjore det. Jeg trener i hagen og gjor litt mer jage 🙂

Jeg kunne ga mer skjont & # 8230;

Chasing kids kan definitivt regne som en form for mamma trening. Jeg har en som gjennomsoker og det er opptatt. Jeg kunne bare forestille seg 3 sma. Takk for at du stoppet forbi.

Jeg liker a lage plater. Ny tilhenger.

Pilates er toffere enn man kanskje tror, det er flott for kjernen.

Dette gjor at jeg vil komme inn i et basseng og bare svomme runder til mitt hjerte innhold, ikke sa mye et alternativ na med de sma i slep, men jeg elsker rockin & # 8217; ut Jillian Michaels & # 8217; DVD!

Jeg hater a kjore .. Jeg ser frem til a prove Yoga, jeg vil gjerne bli mer fleksibel.

Jeg er en ny folgesvenn, jeg haper jeg far en folgesvakt ogsa .. Takk ..

Hei Der, kommer over fra bloggen, hopper a si hei. Dette er et flott nettsted. Ser frem til a lese mer fra deg.

Takk for at du stoppet forbi. Jeg kom deg tilbake fra hoppen.

Jeg er en stor loperen & # 8212; men noen ganger trenger jeg bare en bryter for trening, sa takk for ideene!

Vi elsker noen flere mamma etterfolgere!

Dette er gode ideer! Jeg gjor Tae Kwon Do, som jeg elsker! Jeg fant deg via Moms Mingle Mingle og er glad for a v re din nyeste folgesvenn! Jeg elsker a folge tilbake pa http://www.two-in-diapers.blogspot.com!

Tae Kwon Do = en toff mamma, elsker det!

Hallo! Elsker dette innlegget. Fitness er sa viktig. Flott innlegg. Jeg er en turgaer, liten fjellklatring, svommer, yoga og syklist. Jeg nyter aktivitetsperioden! En ting jeg ikke har provd enna er Pilates. Fortsett! Takk igjen for ditt besok og kobling opp til hoppen. Ha det fint.

Du er en trooper. Wow, du er virkelig engasjert i mange aktiviteter. Elsker det. Takk for at du har hort bloggen humle & # 8211; Gjerne det.

Snakk ditt sinn Avbryt svar.

Koble med Jesseny.

Registrer deg for min ukentlige EmpowerNotes for a fa tips om hvordan du holder familien, husstanden og deg frisk, glad og SANE.

Din e-post vil aldri bli delt eller solgt til noen. Love.

Finn det du leter etter.

EmpowerNotes Arkiv.

Opphavsrett og kopi; 2018 Tilpasning og installasjon av GCS Media.