Jeg mottok RAM jeg bestilte, 2 pinner av DDR3-1600, men RAM-en fungerer ikke med den hastigheten, sa jeg matte manuelt sette den til DDR3-1333. Denne RAM er 2048MB hver. 9-9-9-24 opererer ved 1333 MHz som er sv rt darlig klasse. Jeg er ikke sikker pa om denne RAM-modulen kan justeres for a senke ventetilstandene.

Na har jeg 2 ekstra pinne med DDR3 som er 4096MB hver.

sa kjorer 4 pinner, kan BIOS ikke laste det opp pa noe fart, men Northbridge viser RAM som til stede.

sa er det et BIOS-problem som pavirker min bruk av minne negativt?

Jeg bruker Phenom II X4 965 til jeg fikserer min andre rigg, sa jeg forventer at denne CPUen skal kunne bruke alle 12 GB RAM.

Asus M5A99FX PRO R2.0.

951 Meldinger: Ingen (dersom) ddr3.

Re: 4 pinner med RAM.

Blanding av DRAM er alltid en skuddfil som mobiler ikke liker forskjellige DIMM-motiver. Pa DDR3 DRAM betyr timingen nesten ingenting i ytelse sa lenge RAM-en vil kjore pa.

1600 MHz. eller hoyere som DDR3 kjorer med en frekvens pa 1600 MHz. er & # 160; ikke en systemflaskehals pa en CPU-drevet PC. For APU-drevne systemer vil du v re rundt 2133 MHz. a eliminere eventuelle flaskehalser pa systemet. Utallige tester med virkelige applikasjoner bekrefter at disse frekvensene ikke er en flaskehals pa systemet, og at bare minuttsystemgevinster er mulige med hoyere frekvens DRAM.

Jeg foreslar at du fjerner CMOS og manuelt stiller DRAM til de langsomeste anbefalte tidspunktene med 1333 MHz. frekvens for a se om det er mulig a fa alt RAM til a fungere skikkelig. Hvis det fortsatt ikke virker, kan du prove en BIOS-oppdatering og / eller kontakte mobo maker for a se om kombinasjonen du har, vil fungere. Det er ofte nodvendig a ha de samme DIMMene i alle fire sporene for a fungere skikkelig pa de fleste mobiler.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

Jeg har maskinen oppstart, jeg bruker RAM pa DDR3-800 med 7-7-7-18 timing som stotter.

I Windows viser det 12 GB, men 4,1 GB blir vist som maskinvare reservert, noe som er en BIOS-defekt, jeg har de nyeste BIOS for dette soppelet masquerading som hovedkort.

BIOS pa northbridge viser alle 4 pinner pa riktig kapasitet og plassering.

Jeg har tilbakestilt BIOS, som etterlater maskinen bricked.

Jeg ma bruke MEM OK botton som ringer minnet til DDR-1333 for at BIOS skal v re tilgjengelig.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

hva er hovedkortet ditt.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

Jeg fikk den noyaktig samme CPU som U.

VARE CPU TAKER MAX 1600MHZ jeg tror ,,

jeg fikk 8gb 2133mhz (den kjorer pa 1600mhz)

1gb og 2gb 1333mhz.

oppgrader til en skylake i7 eller vent pa amd zen og fa ddr4.

4GBEN ER RESERVERET TIL DIN OPPBORDSPUU ,, Hvis du har et faktisk grafikkort, sa deaktiver det ombord en i bios eller sett rammen bufferen lavere ,, fa den sa liten som mulig.

Jeg anbefaler etter alt dette a laste ned amd ramdisc og bruk rammen din som en stasjon og sett din sidefil pa den og krom / dvs. cachen.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

det er ingen innebygd video, bare min GTX 660 Ti 2048MB.

ramdisk kan heller ikke se maskinens reserverte minne.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

din gpu reserverer det pa en eller annen mate.

hva hovedkort har du.

er alle dine pinner det samme merket, hvis ikke & # 160; sa ma jeg vite hvilke merker og hastigheter de er og hovedkortet ditt.

Jeg har samme cpu som deg, sa det er bedre hvis jeg svarer pa det for deg.

hvis hovedkortet ditt er tokanal sa gjor hva jeg gjor.

Kjor 1333mhz i en kanal.

og 2133 og 1600mhz i den andre. spor. DIMM-frekvensen er vist pa 1/2 den effektive annonserte frekvensen fordi dobbel datahastighet (DDR) RAM behandler to bits per syklus. BIOS setter DIMM-frekvensen basert pa hva som er kompatibelt ved oppstart. Hvis BIOS ikke kan fa blandet RAM til a kjore pa standardfrekvensen programmert i DIMM «SPD», bruker BIOS en lavere frekvens for a prove a fa alle DIMMene til a fungere sammen pa en palitelig mate. I noen tilfeller er dette umulig selv ved sv rt lav frekvens og med sv rt langsomme timings.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

Jeg tror min ram er dette.

1gb + 2gb = 1333mhz & # 160; & lt; – andre kanal.

4gb + 8gb = 1600mhz & # 160; & lt; – 1 kanal.

kompis ,, Jeg tviler pa at folk noensinne har rammet 30gb / s-rammen, min ram er gjennomsnittlig 600mb / s, men jeg duno som stikker sin skriving til i min ramdisc ,, det kan skrive til samme pinne for alt jeg vet.

bare tiden jeg tror du guna dra nytte av full ramhastighet er nar du har mer den 30gb / s.

hvorfor ikke stakk 1gb hbm pa zen .. gi den en 14 cache.

Vi vil alle betale den ekstra prisen for det.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

Sory jeg ment a si bare tid du vil sla 30gb / s en gjore bruk av det er nar du har mer den 60gb av ram ,, men sa hva? i full fart vil det bare v re som et halvt sekund raskt eller wat, jeg duno.

alle disse tallene selskapene gir oss, er alot av crap cus vi har noen begrensende faktorer.

Jeg er den eneste fyren som kan stole pa a ikke v re med amd eller NVidia sa gutta. send meg begge kortene dine og et oppsett du begge er enige om, og publiserer resultatene med folk fra Amd n NVidia i samme rom ..

Ingen boter .. Du kan gi meg ting, men jeg er ikke guna side med noen av dere som jeg foler at du kan begge skyve mye mer med din tech.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

Jeg la merke til at noe av RAM-en din hadde sa produsentens show osv., Veldig generisk, og det far meg til a lure pa om noe av det slags minne er problematisk.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

Vel, alt fungerer bra.

Jeg fikk 4gb-pinnen til «# en fyr stjal den fra maplins ,, noen junkie & # 160; & lt; – oppsiden til dem,

Jeg fikk 2gb og 1gb for som «3 fra cex.

og 8 gb-pinnen kostet meg som & # 163; 50 & # 160; ,, Grrrrrrrrr.

fem finger rabatt ftw.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

1024MB er ganske mye verdilos na, 2048MB er godt under $ 10 en pinne, 4096MB ratner raskt og 8192MB er ogsa ratne raskt.

Jeg har 4 pinner pa 2048 MB og 2 pinner pa 4096 MB.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

ddr1 en ddr2 er virkelig dyrt.

sa loste du problemet ditt?

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

Jeg har et par RAM-skuffer med mye eldre minne, men jeg bruker det hovedsakelig for oppussingsmaskiner.

Мне нравится Показать отметки «Мне нравится» (0) (0) Действия.

Re: 4 pinner med RAM.

Hei mann. Sa prosessor er ok Hovedkortet er ok, det er ikke bicouse: «En viktig regel er at hastigheten pa RAM skal v re minst lik hvis ikke storre enn hastigheten pa FSB pa mikroprosessoren. RAM vil sakte alltid for a jobbe med prosessoren, men hvis fenomenet skjer overklokking (dvs. arbeid med hoyere hastigheter enn det som burde virke), blir systemet ustabilt. »

Ideelt ville v re a ga til buss = FSB. Pa den maten vil det bli flaskehalser fra hver side. & # 160; EEEE lykke til.